Contacto

Serveis

Geotèrmia

Deu anys d’experiència, pressupost sense compromís

Cada dia la superfície de la terra rep una gran quantitat de calor procedent del sol que s’emmagatzema sota la superfície de l’escorça terrestre. A poca profunditat trobem zones on poder aprofitar aquesta energia neta, ecològica i renovable reutilitzant l’escalfor i l’efecte hivernacle que ens concedeix la nostra terra.

Aquesta energia que utilitzem rep el nom d’energia geotèrmica. Un dels principals avantatges d’aquesta energia és el cost del seu consum en comparació amb la calor blava, el gasoil, l’electricitat o qualsevol altra, ja que l’energia geotèrmica és gratuïta i el seu manteniment pràcticament nul.

Som especialistes en perforacions, col·locació de sondes dobles o senzilles i cimentat de pous de calefacció geotèrmica. En els nostres més de 10 anys d’experiència al sector,
ens avalen més de 150 obres realitzades.

Gràcies a la cooperació que actualment tenim amb deu instal·ladors de gran renom del sector de la calefacció geotèrmica, garantitzem un servei tècnic proper a casa seva.

Visita d’obra i pressupost sense cost ni compromís.

Pous d’aigua

Si nosaltres no trobem aigua, vostè no paga.

55 anys d’experiència

A Sondejos i Perforacions J. Ortiz portem més de 25 anys dedicats a la localització de pous i vies aqüíferes. És per això que els nostres clients ens consideren autèntics especialistes en els nostres treballs de cerca de parcel·les de tot tipus, fins i tot en espais reduïts.

Per aquest motiu garantitzem el 100% dels nostres pous. En cas de realitzar una prospecció i no obtenir els resultats esperats, no cobrem.

Realitzem pressupostos sense compromís.

 


Perforacions horitzontals

Tenim capacitat per realitzar perforacions de fins a 50 metres longitudinals en diàmetres que oscil·len entre els 100 i els 200 mm.

Perforacions de descontaminació

Piezòmetres. Treballs per a benzineres, abocadors, aqüífers, subsòls contaminats i similars.

Saurí

Localitzem recursos aqüífers subterranis. Realitzem l’estudi de la seva finca sense cost i sense compromís.

Espais reduïts

Disposem de maquinària específica per als treballs a espais reduïts. Podem realitzar perforacions de fins a 160 metres en un espai mínim de 6m2 (3×2 metres). La nostra maquinària de mides especials ens permet passar per espais de només 80 cm d’amplada.